Stevens pakt punt, maar ziet Hertha dankzij Kalou weglopen

28 februari 2015, 17:52   Bijgewerkt: 28 februari 2015, 18:03

Na een reeks van drie nederlagen op rij heeft Huub Stevens weer eens een punt gepakt met VfB Stuttgart. Op bezoek bij middenmoter Hannover 96 werd met 1-1 gelijkgespeeld. Hertha BSC stond voor aanvang van de 23ste speelronde voorlaatste, maar heeft de sprong naar de veertiende plaats gemaakt. Dit dankzij Salamon Kalou, die in het stadion van FC Augsburg de enige treffer maakte (0-1).

Stevens was ook wel weer even toe aan een succesje met zijn club, nadat hij de afgelopen periode de wind tegen had. Die Schwaben wonnen namelijk niet één van haar laatste zes duels. In Hannover had de ploeg de kans om wel weer eens te winnen, maar dat lukte uiteindelijk niet. Christian Gentner had Stuttgart kort na rust op voorsprong gebracht, maar Lars Stindl trok twintig minuten voor het einde de stand gelijk. Daarna werd er niet meer gescoord. Stindl, die namens Hannover gelijk had gemaakt, kreeg in de negentigste minuut nog wel zijn tweede gele kaart en dus rood. Ook Stuttgart zou het duel niet met elf man afmaken, omdat Martin Harnik in extremis de rode prent te zien kreeg.

Hertha BSC verloor de laatste twee wedstrijden, maar heeft de tweede zege van dit kalenderjaar te pakken. Op visite bij FC Augsburg werd knap met 0-1 gewonnen. Oud-Feyenoord-aanvaller Salomon Kalou was met een treffer in de 88ste minuut het goudhaantje aan de kant van de hoofdstedelingen. Augsburg staat knap zesde, maar moet oppassen dat het niet in een vrije val raakt. De laatste vier duels gingen namelijk niet gewonnen.

Bayer Leverkusen boekte een kleine zege op laagvlieger SC Freiburg. Simon Rolfes scoorde voor de pauze de enige treffer. 1899 Hoffenheim rekende met 2-0 af met FSV Mainz. Kevin Volland en Eugen Polanski namen de doelpunten voor hun rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen