FC Utrecht en Feyenoord scoren niet in rommelig duel

1 maart 2015, 16:33

Strijd was er wel, maar goed voetbal was er vanmiddag nauwelijks te zien in Utrecht. De thuisploeg en Feyenoord gingen voor elke bal, maar kregen weinig voor elkaar. Pas in het laatste gedeelte van de wedstrijd ontstonden er echte kansen, maar niemand was scherp genoeg voor de goal. Feyenoord, toch al geplaagd door een aantal blessures, zag vanmiddag ook Miquel Nelom uitvallen. Zijn vervanger Lucas Woudenberg maakte een prima debuut mee.

De eerste helft was niet goed te noemen. Beide ploegen speelden slordig, maakten veel fouten en zorgden voor vrijwel geen gevaarlijke acties. De grootste opwinding ontstond door een ruzie op het veld, waarna drie spelers geel kregen te zien van scheidsrechter Kuipers. FC Utrecht en Feyenoord speelden wel met beleving, maar de scherpte ontbrak om er echt wat van te maken. Ook na de hervatting was het niet geweldig wat beide ploegen lieten zien. Wel begon FC Utrecht scherp en dat leverde zowaar wat mogelijkheden op, maar geen van de acties was zo gevaarlijk dat Feyenoord-doelman Vermeer zich echt zorgen hoefde te maken. Over de personele bezetting zal Feyenoord wel nerveus worden, want ook Miquel Nelom heeft zich bij de geblesseerden gevoegd. Hij kon niet verder en werd vervangen door Lucas Woudenberg, die zich goed profileerde. De verdediger deed achterin zijn werk en was ook aanvallend gevaarlijk.

Het kon beide kanten op in de laatste minuten, maar de doelpunten bleven uit. Dat de laatste actie van het duel een corner was die over de achterlijn werd getrapt, was tekenend voor het duel. Een puntendeling is dan waarschijnlijk ook het meest rechtvaardige resultaat. Veel schieten de ploegen er niet mee op. FC Utrecht loopt nauwelijks uit op de concurrentie onderin en zag Excelsior, dat won van SC Heerenveen, in punten gelijk komen. Feyenoord staat nu twee punten achter de nummer drie AZ en loopt maximaal een punt in op Ajax, dat nog gaat spelen tegen koploper PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen