Fraser vindt late gelijkmaker ADO Den Haag terecht

1 maart 2015, 18:25

Tot aan de blessuretijd leek ADO Den Haag puntloos huiswaarts te keren, in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Dankzij een doelpunt van Xander Houtkoop in de blessuretijd hield de ploeg uit de Residentiestad echter een punt over aan het pittige uitduel. De Hagenaars zijn zodoende al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. Een prima resultaat, vindt coach Henk Fraser.

"Als speler ging ik nooit graag naar Groningen en als trainer eigenlijk ook niet, hoewel we hier vorig jaar gewonnen hebben", stelt Fraser na de remise op de website van de opponent. "We hebben de tegenstander goed zien spelen tegen Heerenveen en Ajax en hebben respect voor het spel van Groningen, met vier gevaarlijke aanvallende spelers als Van der Velden, Chery, Rusnak en Mahi. Maar zelf zijn we ook met een redelijke mini-serie bezig."

Fraser spreekt na afloop van het uitduel in Groningen van een verdiend punt. "Het was de bedoeling een goede organisatie neer te zetten en de linies compact te houden. We hebben weinig weggegeven en speelden een geconcentreerde eerste helft. Daar waren we tevreden over en ook kwamen we er een aantal keren scherp uit. Al begrijp ik dan de Groningen-fans geen spektakel zagen, verliep het vanuit ons oogpunt juist goed. In de tweede helft werden de afspraken niet nagekomen en riepen we de tegengoal over onszelf af. Maar op het einde vond ik onze gelijkmaker terecht. Als de 1-1 zo laat nog valt, dan mag je daar wel blij mee zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen