Dost in doelpuntenfeest wéér de held van Wolfsburg

1 maart 2015, 19:34   Bijgewerkt: 1 maart 2015, 19:44

Bas Dost blijft ongelofelijk goed presteren in de Bundesliga. De Nederlandse spits stond zondagmiddag wéér in de spotlights bij VfL Wolsburg, dat de pittige uitwedstrijd tegen Werder Bremen met 3-5 wist te winnen. Dost maakte twee doelpunten en leverde bovendien een assist.

Er onttrok zich een waar spektakel in Bremen, waar tijdens het duel tussen Werder en Wolfsburg binnen een half uur al een 3-2 stand op de borden stond. Zlatko Junuzovic, Franco Di Santo en Felix Kroos waren trefzeker voor de thuisploeg, Daniel Caligiuri en Maximilian Arnold hielden Die Wölfe in de race. Tot de rust had Dost zich nog niet laten zien, maar in de tweede helft liet onze landgenoot wederom zijn klasse zien.

De wedstrijd was amper hervat, of Dost tekende al de 3-3 aan in het Weserstadion. Aagever was Kevin De Bruyne, die in de tweede seizoenshelft een koningskoppel vormt met Dost. Twee minuten later liet de Nederlandse goalgetter weer van zich spreken. Hij maakte de 3-4. Even later deed hij het voorbereidende werk bij de beslissende treffer van Caligiuri. Dost werd in de 89ste minuut gewisseld voor Nicklas Bendtner. De oud-spits van FC Emmen, Heracles Almelo en sc Heerenveen staat al op dertien treffers in de Bundesliga, gemaakt in slechts twaalf optredens.

Wolfsburg heeft het gat met koploper Bayern Münhen dankzij de overwinning tot acht punten verkleind. Borussia Mönchengladbach staat nog op de derde plaats, dankzij een comfortbale thuiszege op SC Paderborn (2-0). Fabian Johnson en Patrick Herrmann zorgden voor de doelpuntenproductie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen