Napoli ziet voetbalwet in werking treden in Turijn

1 maart 2015, 23:22

Napoli heeft zichzelf zondagavond lelijk in de vingers gesneden in de Serie A. De Partenopei kregen in de uitwedstrijd tegen Torino meerdere goede mogelijkheden, maar wisten het net niet te vinden. Zoals wel vaker in het voetbal weet de tegenstander dan wél te scoren en dat was in het Stadio Olimpico in Turijn ook het geval. Het werd 1-0 voor de thuisploeg, die nu al twaalf wedstrijden op rij ongeslagen is.

Met Jonathan de Guzman in de basisopstelling had Napoli een overwicht in Turijn, maar dat wist de ploeg van coach Rafael Benitez niet tot expressie te brengen in de score. Napoli was een beetje een blaffende hond, die niet beet. Torino liet zich beduidend minder vaak gelden voor het vijandelijke doel, maar kwam wel op voorsprong. De uiterst kopsterke Kamil Jacek Glik knikte een hoekschop knap via de grond tegen de touwen. Hij kroonde zich tot matchwinner, met zijn zesde doelpunt van het seizoen.

Torino is dankzij de zege al twaalf wedstrijden op rij ongeslagen en staat achtste in de Serie A. Napoli had op gelijke hoogte kunnen komen met AS Roma, maar blijft nu drie punten achter de nummer twee staan. Dat kunnen er zes worden, als de Romeinen maandagavond de topper tegen koploper Juventus weten te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen