'Begeerde topscorer topklasse op proef bij Roda JC'

3 maart 2015, 09:45

De prestaties van Santiago Palacios in de topklasse zijn niet onopgemerkt gebleven bij diverse clubs uit het betaalde voetbal. De goaltjesdief van De Treffers trainde eerder al mee met drie verschillende Jupiler League-clubs en zal nu een stageperiode afwerken bij Roda JC. De 23-jarige schaduwspits traint de komende drie dagen mee bij de club uit Kerkrade. Dat meldt De Gelderlander.

Palacios maakte dit seizoen al 23 doelpunten en is daarmee topscorer in de topklasse zondag. Hij was eerder al op proef bij Fortuna Sittard en de aanvaller trainde ook al mee met VVV Venlo en Sparta Rotterdam. VVV deed hem een contractvoorstel, terwijl Sparta niet genoeg onder de indruk was.

De Mexicaan is bezig aan zijn vierde seizoen bij De Treffers, waar hij dit seizoen doelpunten op bestelling lijkt te maken. Hij wil in de komende periode zijn studie afronden, zodat hij daarna voor een avontuur in het betaalde voetbal kan gaan. Bij welke club dit zal zijn, dat zal de toekomst uitwijzen. Ook vanuit Zuid-Europa zou er interesse zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen