Toekomst trainer Booy bij Go Ahead Eagles onzeker

Ger
4 maart 2015, 13:34

Foeke Booy is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij Go Ahead Eagles. De trainer gaat op korte termijn met de clubleiding in gesprek over zijn toekomst. Go Ahead bezet momenteel de vijftiende plaats en is nog allerminst zeker van handhaving.

Afgelopen vrijdag, na de verloren uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Dordrecht (2-1), sprak Booy 's nachts in Deventer de spelersgroep toe. "We hebben op dat moment het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Ik ben zeer strijdvaardig en wil graag het seizoen afmaken en Go Ahead Eagles voor de Eredivisie behouden", aldus Booy tegen Voetbal International. "De spelers willen hetzelfde. Ik heb me afgelopen week behoorlijk opgewonden over de kritiek op mijn spelers."

"Voor mij is het belangrijk dat staf en spelersgroep met elkaar door willen en een heel duidelijk gemeenschappelijk belang hebben. In december is me nog verteld dat de clubleiding achter me stond en recht in mijn gezicht is niet gezegd dat dit nu anders is", zegt de oefenmeester. "Wel zal ik waarschijnlijk volgende week met de clubleiding praten, ik wil mijn standpunt kenbaar maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen