Volop Nederlanders in actie in buitenlands voetbal

4 maart 2015, 20:31

Er verschijnen vanavond (woensdag) diverse Nederlandsers aan de aftrap van buitenlande competitie-en bekerwedstrijden. Er wordt een vol programma afgewerkt in de Engelse Premier League en onder meer in Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk wordt gevoetbald in de beker.

Tim Krul en Daryl Janmaat starten bij Newcastle United, in de thuiswedstrijd tegen Manchester United. Vurnon Anita zit op de reservebank. Daley Blind staat in de basis bij de ploeg van manager Louis van Gaal, die niet kan beschikken over de geblesseerde Robin van Persie. Radamel Falcao begint als wissel, Wayne Rooney staat in de spits. Erik Pieters begint bij Stoke City, dat tegen Everton speelt. Bij Manchester City is Vincent Kompany gepasseerd voor het thuisduel met Leicester City. De aanvoerder ging afgelopen weekend in de fout tegen Liverpool (2-1 verlies).

Arjen Robben staat aan de aftrap bij Bayern München, dat in de DFB Pokal tegen Eintracht Braunschweig speelt. Bas Dost stond in de basis bij VfL Wolfsburg, dat eerder op de avond al tegen RasenBallsport Leipzig begon. In de Coppa Italia speelt Stefan de Vrij als basisspeler van Lazio Roma tegen Napoli, waar Jonathan De Guzman mag beginnen van coach Rafael Benitez.

Virgil van Dijk speelt in de Schotse competitie met Celtic in eigen huis tegen St. Johnstone. Gregory van der Wiel is in de Franse beker buiten de basisopstelling van Paris Saint Germain gevallen, voor het duel met AS Monaco. 'Bekerkeeper' Maarten Stekelenburg staat bij de Monegasken onder de lat.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen