Wolfsburg bekert eenvoudig door, Werder stelt teleur

4 maart 2015, 21:00

VfL Wolfsburg heeft zich woensdagavond zonder al te veel problemen geschaard bij de laatste acht ploegen in de DFB Pokal, het bekertoernooi van Duitsland. Die Wölfe zegevierden met 0-2 bij RB Leipzig, dat uitkomt op het tweede niveau van onze oosterburen. Werder Bremen werd verrassend door Arminia Bielefeld uitgeschakeld in de achtste finales.

Met de in bloedvorm verkerende Bas Dost in de basis hoefde Wolfsburg niet met krachten te smijten tegen de nummer acht van de 2.Bundesliga. Na twintig minuten stelde assistenkoning Kevin De Bruyne zijn ploeggenoot Daniel Caligiuri in staat om de score te openen. Timm Klose verdubbelde in de tweede helft de marge. Dost kwam ditmaal niet tot scoren, hij werd in de 82ste minuut vervangen.

Werder draait de afgelopen tijd uitstekend in de competitie, maar blameerde zichzelf in de beker. Het verloor met 3-1 van Arminia Bielefeld, dat een niveau lager speelt. Het leidde tot de nodige frustratie bij de formatie uit Bremen. Clemens Fritz illustreerde dit, door vlak voor tijd zijn tweede gele kaart te pakken.

Later op de avond komen Bayern Munchen (Eintracht Braunschweig, thuis) en Borussia Mönchengladbach (Kickers Offenbach, uit) nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen