Paris Saint Germain knikkert AS Monaco uit beker

4 maart 2015, 23:30   Bijgewerkt: 4 maart 2015, 23:58

In tegenstelling tot afgelopen weekend is Paris Saint Germain er woensdagavond wel in geslaagd om AS Monaco over de knie te leggen. In de kwartfinale van de Coupe de Franse won de regerend kampioen van Frankrijk in het eigen Parc des Princes met 2-0 van de Monegasken, waar 'bekerkeeper' Maarten Stekelenburg onder de lat stond.

Afgelopen weekend ontmoetten beide Franse grootmachten elkaar in de Ligue 1, maar beide ploegen kwamen toen niet tot scoren. Ditmaal verliep het behoorlijk anders, aangezien David Luiz binnen drie minuten al voor een 1-0 voorsprong voor PSG zorgde. Edinson Cavani besliste de wedstrijd na rust, door de 2-0 te maken. De Uruguayaan stuitte later nog op het houtwerk, even voordat Gregory van der Wiel als invaller binnen de lijnen kwam. Zlatan Ibrahimovic was nog geschorst bij de thuisploeg.

De halve finales worden op 7 en 8 april gespeeld. Naast PSG is St. Etienne al zeker van een plaats in de halve eindstrijd. Tweedeklassers Stade Brest en Auxerre, vierdeklasser US Concarneau en En Avant de Guingamp (Ligue 1) zijn ook nog in de race in de Coupe de France.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen