Nelom lijkt tijdig fit, Manu mogelijk in Feyenoord-basis

6 maart 2015, 08:58

Feyenoord-coach Fred Rutten is optimistisch over de inzetbaarheid van Miquel Nelom, voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda van komende zondag. De linksachter trainde donderdag nog apart van de groep, maar sluit vandaag (vrijdag) weer aan bij de selectie. Doorstaat hij deze test met succes, dan zal hij dit weekend gewoon in actie komen.

De liesklachten van Nelom zijn zo goed als verdwenen. "Ik ga ervan uit dat Miquel er weer bij is", stelt Rutten in het Algemeen Dagblad over de linksback. Mocht de vaste waarde fit zijn, dan start hij in de basis. Is dit niet het geval, dan lijkt Lucas Woudenberg te mogen opdraven.

Elvis Manu lijkt tegen NAC aan de aftrap te kunnen staan. De aanvaller is hersteld van een liesblessure, maar heeft echter nog niet heel veel minuten in de benen. Tegen AS Roma (1-2 verlies) kwam hij al als invaller binnen de lijnen, tegen FC Utrecht (0-0) speelde hij een helft. Mocht hij fit genoeg bevonden worden om te beginnen, dan neemt Mitchell te Vrede plaats op de reservebank.

Voor verdedigers Luke Wilkshire en Colin Kazim-Richards komt het duel met NAC te vroeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen