Kluivert stuurt voormalig NAC-speler Hooi uitnodiging

6 maart 2015, 13:35

Elson Hooi staat voor een loopbaan als international. De 23-jarige vleugelaanvaller, die uit beeld was geraakt bij NAC Breda en daarom in de winterstop overstapte naar het Deense Viborg, heeft een officiële uitnodiging van de voetbalbond van Curaçao op zak. Daar is Patrick Kluivert sinds kort bondscoach.

"Je kan inderdaad wel zeggen dat Curaçao een beetje op zijn kop staat", zegt Hooi tegen Voetbal International naar aanleiding van de komst van Kluivert. "Ik heb er natuurlijk veel over gehoord en gelezen, maar dat zo'n grote naam coach zou worden had niemand verwacht. We zijn er heel blij mee. De verwachtingen zijn ook direct een heel stuk omhooggegaan. Als je al die lijstjes met namen ziet…"

Kluivert debuteert op 28 maart met een wedstrijd tegen Montserrat in de dug-out van Curaçao. Hooi weet nog niet of hij er dan bij is, vanwege verplichtingen bij Viborg. "We moeten nog even kijken hoe en wat, maar ik sta er zeker voor open. Het is fantastisch om onder iemand als Kluivert te mogen voetballen. Iedereen, en ik dus ook, kijkt enorm tegen hem op. Hij maakt jonge spelers beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen