Inzaghi: "Spelers van AC Milan staan nog achter mij"

6 maart 2015, 14:46

Filippo Inzaghi heeft het gevoel dat de spelers van AC Milan nog steeds achter hem staan, ook al ligt hij in de media onder vuur. Naar verluidt moeten i Rossoneri zaterdag thuis winnen van Hellas Verona, anders zouden de dagen van de voormalige spits als eindverantwoordelijke bij de zevenvoudig Europa Cup 1-/Champions League-winnaar wel eens geteld kunnen zijn.

"Ik ben vastberaden om het vertrouwen dat de club afgelopen zomer in mij heeft uitgesproken levend te houden. Het team staat nog achter mij en wil het goed doen", zegt Inzaghi op de persconferentie in aanloop naar de ontmoeting met Hellas Verona. AC Milan staat tiende in de Serie A, acht punten onder de plaatsen die recht geven op het spelen van Europees voetbal.

"Een zege morgen zou een grote stap vooruit zijn", vervolgt Inzaghi. "Er moet minder gesproken worden, op het veld moet het gebeuren. Ik heb een constructief gesprek met Adriano Galliani (vice-president van Milan, red.) gehad. We zijn beide gestimuleerd om nog harder te werken, want we willen het beste voor de club. Dat is heel mooi, ik heb geen problemen. Als coach van Milan word je doorlopend vanuit alle hoeken onder vuur genomen. Ik wil leren en goed werk leveren, en laat me er niet door afleiden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen