Periodekampioen Oss wint: "Had 0-4, 0-5 kunnen worden"

7 maart 2015, 11:52

FC Oss legde vorige week beslag op de periodetitel in de Jupiler League en heeft vrijdag bewezen dat die knappe prestatie geen incident is. Op bezoek bij het hoog geklasseerde FC Emmen werd met 2-3 gewonnen. De Brabanders staan daardoor nu op de zesde plaats. De ploeg staat nu in punten gelijk met Emmen. 

Oss kwam met 0-3 voor, maar liet Emmen nog terug in de wedstrijd komen. "Het had hier 0-4, 0-5 moeten worden, maar in de laatste minuten beukt Roland Bergkamp mij omver en schiet die bal in het doel", zegt Oss-doelman Luuk Koopmans tegen Omroep Brabant. "Die treffer wordt gewoon goedgekeurd door een scheidsrechter die veel in de Eredivisie fluit. Ik vind het onbegrijpelijk."

Teije ten Den snapte niet dat Oss na de comfortabele voorsprong nog in de problemen kwam. "Als je ze zelf niet maakt, dan vallen ze aan de andere kant. We maken het nog zo spannend. Dat was nergens voor nodig."

Toch trok Oss uiteindelijk de punten over de streep in Drenthe, waardoor het er nu goed voorstaat in de Jupiler League. "We moeten gewoon bij de eerste vijf eindigen, dan ontlopen wij de eerste ronde van de nacompetitie", weet Koopmans. Ten Den denkt dat er van alles mogelijk is voor zijn team. "We sluiten aan bovenin. We doen echt mee, en dat is belangrijk. Er kan nog van alles gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen