Maaskant relativeert: "Geen man overboord"

8 maart 2015, 17:38

NAC Breda reisde zondag met goede bedoelingen af naar Feyenoord, maar de Brabanders hadden eigenlijk geen moment zicht op een goed resultaat in De Kuip. Zodoende blijven de Bredanaars bungelen in de gevarenzone van de Eredivisie. Ze staan op plek zeventien, drie punten achter nummer zestien Heracles Almelo en vier punten voor hekkensluiter FC Dordrecht.

"Het was een kansloze middag op een kwartier na", concludeert Robert Maaskant na het verlies op de website van zijn werkgever. "Jelle (Ten Rouwelaar, red.) houdt ons in de wedstrijd. In de tweede helft beginnen we goed en valt de 2-0. Het is een geval van de schroom van je afgooien en presteren. Dat lukt niet altijd, het is moeilijk om continue een stijgende lijn te laten zien", aldus de keuzeheer van NAC.

Maaskant relativeert de nederlaag in Rotterdam-Zuid. "Dit is Feyenoord-uit, je weet dat je die kunt verliezen. Geen man overboord. Alhoewel we onszelf geen plezier doen met gele kaarten richting de belangrijke wedstrijd van volgende week", doelt de coach op het thuisduel met Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen