Liverpool en Blackburn Rovers op herhaling in FA Cup

8 maart 2015, 19:03   Bijgewerkt: 8 maart 2015, 19:11

Liverpool heeft zich zondag nog niet kunnen verzekeren van een plaats in de halve finale van de FA Cup. The Reds bleven op het eigen Anfield steken op een doelpuntloze remise tegen Blackburn Rovers, waardoor beide ploegen in een nieuwe ontmoeting zullen bepalen wie er naar de halve eindstrijd zal gaan.

Op papier leek Liverpool voor een vrij eenvoudige opgave te staan, aangezien Blackburn de nummer elf van de Championship is. De ploeg van manager Brendan Rodgers had het echter vrij lastig met de tegenstander, die in de Beatles-stad gesteund werd door maar liefst 6.000 meegereisde fans.

Blackburn kwam brutaal voor de dag op Anfield en stichtte gevaar via Craig Conway en Alex Baptiste. Kolo Touré was tot twee keer toe dicht bij de winnende treffer voor Liverpool, maar hij zag een doelpunt afgekeurd worden en een inzet op het houtwerk belanden. Bij de thuisploeg werd verdediger Martin Skrtel per brancard van het veld gedragen. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn blessure is, maar hij lijkt te kampen met een hersenschudding.

Eerder speelden League One-club Bradford City en Championship-club Reading FC met 0-0 gelijk, waardoor er twee returns aan te pas moeten komen. Aston Villa ging door ten koste van West Bromwich Albion (2-0). Manchester United en Arsenal staan maandagavond tegenover elkaar in de kwartfinale.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen