Alflen: "Ik heb genoten en ben trots op de jongens"

8 maart 2015, 20:59

FC Utrecht-coach Robby Alflen gaf voorafgaand aan het seizoen aan dat hij dit seizoen spektakel wilde bieden in de Galgenwaard. De fans werden dit seizoen tot dusver weinig verwend door de Utrechtse ploeg, maar zondagmiddag werden de supporters door de spelers op een spektakelstuk getrakteerd. Er werd met 6-2 gewonnen van AZ.

Na veel teleurstellende thuiswedstrijden was het dus eindelijk eens weer goed raak, net als onlangs tegen FC Dordrecht het geval was. "We begonnen aan deze wedstrijd zoals we aan elke thuiswedstrijd willen beginnen", zegt Alflen op het digitale thuis van de Domstedelingen. "Het verschil met sommige andere duels, was dat de bal er nu wél in vloog. Het is al vaker gebeurd dat we in de eerste twintig minuten tot drie, vier kansen kwamen. Maar nu stond het na zeventien minuten 3-0. Toen was het gespeeld, klaar en konden we genieten van de voetbalmiddag."

In de tweede helft maakte Kristoffer Peterson zijn rentree, na een gebroken kaak die hij opliep door een incident op de training met de vertrokken Anouar Kali. Hij luisterde zijn comeback op met een prachtige treffer. "Ik genoot ervan dat Kristoffer scoorde. Dat was een mooi moment voor hem én voor de ploeg, die hem de afgelopen weken heeft gesteund", glimlacht Alflen. "Al met al heb ik een mooie middag gehad. Ik ben blij met de steun van het publiek en ben trots op de jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen