Realisme bij Schalke: "Maar dit is geen schoolreisje"

9 maart 2015, 13:57

Zonder al te grote ambities is Schalke 04 afgereisd naar Spanje, waar dinsdag de Champions League-return tegen Real Madrid op het programma staat. De Duitse ploeg verloor drie weken geleden thuis met 0-2 van de titelverdediger, waardoor de kans op een plek in de kwartfinale vrijwel verkeken is.

Dat weet ook Benedikt Höwedes, de aanvoerder van Schalke 04. "De uitgangspositie is zeer ongunstig, dat weten we", geeft hij toe. De handdoek wil hij nog niet in de ring gooien. "Niets is onmogelijk in het voetbal."

Tranquillo Barnetta benadrukt dat het van belang is om de wedstrijd in ieder geval serieus te nemen. "Dit is geen schoolreisje, we zijn niet naar Bernabéu gekomen om foto's te maken. Als je tegen Real Madrid speelt, moet je in ieder geval proberen om er een goede wedstrijd van te maken", zegt hij op de clubsite.

In totaal heeft coach Roberto di Matteo 22 spelers meegenomen naar Madrid, waaronder Klaas-Jan Huntelaar. De Nederlandse spits stond in het verleden korte tijd onder contract bij de Spaanse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen