Sporting trekt krankzinnige wedstrijd naar zich toe

9 maart 2015, 23:22

Sporting Lissabon heeft maandagvond met heel veel pijn en moeite drie punten gepakt in de Primeira Liga. In een werkelijk knotsgek duel trok de nummer drie van de Portugese competitie aan het langste einde tegen Penafiel: 3-2.

Er leek helemaal niets aan de hand te zijn voor Sporting, toen William Carvalho en Islam Slimani binnen acht minuten spelen voor een 2-0 voorsprong zorgden. De wereld zag er even later echter een stuk anders uit. Tobias Figueuiredo kreeg na elf minuten een rode kaart en dat gaf de bezoekers hoop. Deze hoop kreeg in de eerste helft nog tot twee keer toe gestalte, de hekkensluiter van Portugal kwam voor rust nog langszij: 2-2.

In de tweede helft wist Sporting met tien man het tij te keren, dankzij een doelpunt van Manchester United-huurling Nani in de zeventigste minuut. Wat volgde was een rommelige en grimmige slotfase, waarin twee Penafiel-spelers nog rood pakten. Twaalf gele en drie rode kaarten en een 3-2 zege voor Sporting was het resultaat van een flinke schoppartij in het Estádio José Alvalade.

Sporting staat acht punten achter nummer twee FC Porto. Koploper Benfica geniet een voorsprong van twaalf punten op de stadgenoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen