Eliminatie ManU valt Welbeck zwaar: "Ben fan van deze club"

10 maart 2015, 07:49

Met gemengde gevoelens verliet Danny Welbeck maandag Old Trafford. Hij was blij, want door zijn doelpunt had hij met zijn club Arsenal de halve finale van de FA Cup bereikt. Maar het feit dat dit ten koste ging van Manchester United, de club waarvoor hij zoveel jaren speelde, viel hem zwaar.

"De club Manchester United betekent zo enorm veel voor me", gaf Welbeck na afloop van de bekerkraker op Old Trafford (1-2) toe. "Ik ben fan van deze club, het valt me zwaar om ze uit te schakelen."

Als achtjarig jongetje kwam Welbeck in de jeugdopleiding van Manchester United terecht. Hij speelde jaren in het eerste, maar kreeg afgelopen zomer van coach Louis van Gaal te horen dat hij niet goed genoeg was. Hij werd verkocht aan Arsenal, een grote concurrent van Man United. Toch waren de fans op Old Trafford hem niet vergeten, merkte Welbeck. "De ontvangst die ik kreeg, was prachtig. Ik heb enorm veel respect voor de supporters hier en zal ze altijd dankbaar zijn voor de manier waarop ze met me omgegaan zijn."

Welbeck maakte de winnende tegen Man United na een flater in de defensie van de thuisclub. Hij pikte een te korte terugspeelbal op, omspeelde doelman David de Gea en tikte de bal in het verlaten doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen