Jong Ajax kijkt omhoog in Jupiler League: "Richting top vijf"

10 maart 2015, 09:41

Jong Ajax deed maandag prima zaken in de Jupiler League. Het versloeg Almere City overtuigend met 3-1, waardoor het de Flevolanders voorbij is op de ranglijst. Jong Ajax staat nu op plek tien, maar coach Andries Ulderink kijkt verder omhoog. De top vijf is niet ver weg, weet hij.

"Het gat met de top vijf is nu drie punten", zegt hij op de website van zijn club na de keurige overwinning op Almere City. "Die plek bij de eerste vijf is toch een beetje waar we naar kijken. Natuurlijk staat het opleiden van spelers voorop, maar winnen is ook belangrijk en deze groep wil gewoon zo hoog mogelijk eindigen."

Ulderink was tevreden over de manier waarop zijn team gespeeld had tegen Almere. "Met name de eerste helft was prima. We gaven niets weg en maakten zelf twee mooie goals. In de tweede helft hadden we iets beter moeten omgaan met de countermogelijkheden, we hadden het duel eerder op slot kunnen gooien. En het was jammer dat ze na de 3-0 heel snel tegen scoorden. Toen werd het toch nog even spannend."

Robert Muric, Django Warmerdam en Sam Hendriks (penalty) scoorden voor Jong Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen