Gretige Peterson: "En nu? Nu wil ik revanche"

10 maart 2015, 15:44

Kristoffer Peterson is terug, dat zal de supporters van FC Utrecht niet ontgaan zijn. In de wedstrijd tegen AZ maakte de aanvaller zijn rentree, na ruim een maand aan de kant te hebben gestaan met een kaakbreuk. Hij vierde zijn rentree met een wonderschoon doelpunt, een geplaatst schot in de verre hoek.

Hoewel Peterson met volle teugen genoot van zijn fraaie terugkeer in het eerste elftal van FC Utrecht, was van totale euforie na de wedstrijd geen sprake. Het vizier ging al snel op de nabije toekomst, laat hij weten op de website van zijn club. "Ik liep de deur van Stadion Galgenwaard uit, en zat met mijn hoofd eigenlijk al bij de volgende wedstrijd. Wat ik die avond dan heb gedaan? Wat gegeten met twee vrienden van me, die bij me op bezoek waren. Daarna ben ik lekker gaan slapen. Weet je, ik heb dit seizoen twee keer gescoord. Er is ook nog helemaal geen reden om over the moon te zijn. Ik focus me op mijn prestaties, streef naar perfectie. Dat behoor je te doen als jonge professional die het hoogste wil bereiken, vind ik", aldus de oud-speler van Liverpool.

De pas 20-jarige Peterson is nog maar met één ding bezig en dat is de uitwedstrijd tegen SC Cambuur van komend weekend. "En nu? Nu wil ik revanche. SC Cambuur heeft ons verslagen in Stadion Galgenwaard. Zij lieten ons niet in ons spel komen. Wij zijn onszelf nu een betere partij verplicht. Vol vertrouwen gaan we naar Leeuwarden toe en als we daar ons eigen spel spelen, heb ik vertrouwen in een goed resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen