FC Oss legt Stuy van den Herik extra seizoen vast

11 maart 2015, 13:37

Rick Stuy van den Herik is volgend seizoen ook in het shirt van FC Oss te bewonderen. De winnaar van de derde periode in de Jupiler League heeft de samenwerking met de 21-jarige verdediger verlengd. Dat meldt de Brabantse club via de officiële kanalen.

Stuy van den Herik werd afgelopen zomer overgenomen van NAC Breda en kwam dit seizoen in alle wedstrijd van Oss in actie. "Ik voel me uitstekend op mijn plek bij deze club en kijk er naar uit hier volgend jaar weer te voetballen", zegt de verdediger over zijn contractverlenging. "Ik kwam hier naar toe om veel wedstrijden te spelen en ik heb tot dusverre zelfs iedere wedstrijd gespeeld. Dat gaat dus hartstikke goed."

Oss-directeur Peter Bijvelds is blij met de eerste contractverlenging van het seizoen. "Rick is afgelopen zomer naar Oss gehaald en we zagen in hem een zeer talentvolle, goede voetballer. Hij vult de positie van centrale verdediger dit jaar uitermate goed in. Hij is een verpersoonlijking van de wijze waarop wij graag willen voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen