Demichelis plakt er een jaartje aan vast bij Man City

12 maart 2015, 11:30

Martin Demichelis is een gewaardeerde kracht bij Manchester City en in het kader hiervan heeft de regerend kampioen van Engeland ervoor gekozen om de 34-jarige verdediger aan boord te houden. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging van één jaar. Zodoende blijft de Argentijn tot de zomer van 2016 in het Etihad Stadium spelen.

De routinier laat ondanks zijn leeftijd zien dat hij nog van waarde kan zijn voor een club als Man City. De international van Argentinië kwam dit seizoen tot dertig optredens in alle competities. "Ik ben trots op mijn contractverlenging, het maakt me blij. Man City is een club met veel ambitie, dat ieder jaar wil doorgroeien. Ik zal blijven vechten voor het winnen van prijzen."

Demichelis haalde afgelopen zomer de WK-finale met Argentinië, door Nederland uit te schakelen in de halve finale. Hij sluit niet uit dat hij na zijn contract nog langer bij Man City zal blijven, maar gaat zijn situatie week per week bekijken. De verdediger kwam in 2013 over van Atlético Madrid en speelde in het verleden negen jaar voor Bayern München.

In een eerder stadium verlengden Sergio Agüero, Joe Hart, Vincent Kompany, Samir Nasri en David Silva ook al hun contract bij Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen