Brood hoopt sneller einddoel te bereiken met NEC

Ger
13 maart 2015, 12:03

NEC verstevigde afgelopen week de koppositie in de Jupiler League. De Nijmegenaren kunnen de komende periode nieuwe stappen zetten richting promotie. Binnen vier dagen speelt de equipe van trainer Ruud Brood thuis tegen Telstar en FC Volendam.

De oefenmeester vindt het prettig om zo snel achter elkaar te spelen. "Als je twee keer thuis speelt, is zo'n dubbelprogramma wel lekker. Door de entourage is het hier een stuk leuker voetballen dan het gros van de uitwedstrijden. Ik heb liever 10.000 supporters op de tribunes dan dat we spelen voor vier ballenjongens", zegt Brood op de website van NEC. "Daarnaast kunnen we sneller ons einddoel bereiken. Des te eerder des te beter."

"Je merkt dat iedereen er graag bij wilt horen, nu we echt 'die' kant op gaan. Zolang we niet met de schaal in handen staan, ga ik de woorden niet uitspreken, maar het draait nu ook om geloofwaardigheid. In de spelersgroep begint het mogelijke eindresultaat steeds meer te leven. Zij spreken nu ook duidelijk uit voor het hoogste te gaan en willen daar graag deel van uitmaken, dus ik verwacht dat de komende tijd vrijwel iedereen fit zal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen