Vitesse wil basisklant Room houden: "Het ziet er goed uit"

14 maart 2015, 09:54

Het contract van Eloy Room in Arnhem loopt komende zomer af, maar als het aan Vitesse ligt, staat hij ook komend seizoen nog op de loonlijst bij de club. Room, sinds november eerste doelman van de ploeg van Peter Bosz, heeft de eerste gesprekken met de club al achter de rug en ziet de toekomst positief tegemoet.

"De club heeft aangegeven met mij door te willen. Dus dat is positief'', vertelt hij na de 3-1 zege op AZ tegen het Algemeen Dagblad. "Ik heb ook aangegeven dat ik tevreden ben. Er moeten nog vervolggesprekken komen, maar het ziet er wel goed uit. Het belangrijkste is dat ik nu speel bij Vitesse."

Room moest aanvankelijk dealen met een rol op het tweede plan achter Piet Velthuizen. Hij raakte echter in november geblesseerd, waarna Room zijn kans greep. "Voor een keeper is het vaak lastig om erin te komen als je lang niet gespeeld hebt. Toen Piet geblesseerd raakte heb ik een reeks wedstrijden gekeept. Dat ging wel lekker. Uiteindelijk ben ik toch beloond. Dan is het mooi dat je toch de kans hebt gekregen en die gepakt hebt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen