Soeverein NEC wint weer: "We mogen bijna feesten"

14 maart 2015, 11:36

Niets en niemand lijkt NEC nog van het kampioenschap in de Jupiler League af te kunnen houden. Vrijdagavond boekte de koploper een regelmatige 2-0 zege op Telstar, waardoor promotie naar de Eredivisie weer iets dichterbij is. De ploeg heeft maar liefst achttien punten voorsprong op FC Eindhoven, dat tweede staat. In Nijmegen kan men niet wachten tot het moment waarop de champagne ontkurkt kan worden.

De overwinning op De Witte Leeuwen was al de negende zege op rij voor NEC. "We zijn heel efficiënt, ook tegen deze fysiek spelende tegenstander", zegt Christian Santos tegen Omroep Gelderland. Hij zorgde voor de openingstreffer, na een uur spelen. "Ik heb de doos weer geopend met de 1-0 voor de drie punten. We moeten nog wat punten halen, dan mogen we eindelijk feest gaan vieren. Als de tijd rijp is, dan gaan we er wel van genieten."

Gregor Breinburg is blij met de punten, al zag hij dat het spel tegen Telstar te wensen overliet. "We blijven winnen, precies wat we willen. Misschien dat het publiek wat meer gewend is qua acties en doelpunten, maar dat zat er vandaag even niet in. Het belangrijkste is dat de drie punten binnen zijn, want dat is waar we voor spelen. Iedere week en iedere wedstrijd weer", zegt hij op de clubsite.

De middenvelder weet dat het kampioenschap bijna binnen is, maar hij weigert op de zaken vooruit te lopen. "Zolang het kampioenschap niet binnen is, is het er niet. Dus dan moeten we blijven knokken om iedere wedstrijd te winnen, zodat we die titel in handen krijgen. Maar we willen alles winnen, echt alles. Iedere wedstrijd, te beginnen met maandag. Hopelijk kunnen we dan wat meer spektakel en doelpunten bieden, maar bovenal weer de drie punten halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen