NAC met Drost en Amieux, speciaal duel voor Schalk

14 maart 2015, 19:18

NAC Breda-coach Robert Maaskant heeft de afwezigheid van verdedigers Kenny van der Weg en Menno Koch voor de degradatiekraker tegen Go Ahead Eagles, vanavond (19.45 uur) in het Rat Verlegh Stadion, opgevangen met basisplaatsen voor Henrico Drost en Remi Amieux.

Van der Weg is er niet bij vanwege een schorsing, Koch liep vorige week in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (3-0 verlies) een zware knieblessure op. De PSV-huurling scheurde een kruisband af en staat zeker een half jaar aan de kant. De overige namen in de NAC-basis zijn dezelfde als in De Kuip.

Bij Go Ahead heeft Alex Schalk een basisplaats. Het is voor hem een speciaal duel, aangezien hij opgroeide bij NAC. Schalk belandde onder de inmiddels ontslagen coach Nebojsa Gudelj op een zijspoor in Breda en stapte afgelopen zomer over naar Deventer. Tegen zijn oude club speelt de aanvaller op het middenveld, samen met Deniz Türüç en Sjoerd Overgoor. De voorhoede bestaat uit Jules Reimerink, Marnix Kolder en Wesley Verhoek.

NAC moet winnen van Go Ahead, anders lijkt het niet meer aan de nacompetitie te kunnen ontsnappen.

Opstellingen

NAC Breda: Ten Rouwelaar; Ligeon, Marcellis, Drost, Amieux; De Kamps, Naah; Seuntjens, De Zeeuw, Tighadouini; Falkenburg

Go Ahead Eagles: Van der Hart; Amevor, Van der Linden, Vriends, Schenk; Overgoor, Türüc, Schalk; Reimerink, Kolder, Verhoek

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen