Luis Enrique: "Messi onderdeel van voetbalhistorie"

19 maart 2015, 08:43

FC Barcelona was in Engeland al met 1-2 te sterk voor Manchester City en maakte het woensdagavond in het eigen Camp Nou af tegen Engelse topclub. De Catalanen wonnen met 1-0, waardoor plaatsing voor de kwartfinale van de Champions League eigenlijk geen moment in gevaar kwam. Trainer Luis Enrique had na afloop een brede glimlach op zijn gezicht staan.

"Het was een speciale avond, dit is zeer positief voor ons en de fans", sprak Luis Enqrique na de zege op Man City. "We hebben ons doel bereikt. We hadden eindeloos veel mogelijkheden om te scoren en hadden het al eerder moeten beslissen. We stuitten echter vaak op Joe Hart, die spectaculair goed was. Toch was het een geweldige avond, we zijn benieuwd wie we nu zullen loten."

"De spelers moesten rustiger blijven voor het doel, ze dachten niet na", verklaart de coach Barça de moeizame afronding. "Ik heb als coach tijdens de wedstrijd niet genoten, maar na afloop tijdens het analyseren wel", aldus Luis Enrique, die Lionel Messi wederom zag uitblinken. "We weten allemaal hoe goed Messi is. Hij is onderdeel van de voetbalgeschiedenis, hij is heel belangrijk voor ons."

De knop zal snel om moeten bij de Catalanen. Komende zondag speelt Barça namelijk El Clásico tegen Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen