Man City uit CL: "Geen schande, wel een teleurstelling"

19 maart 2015, 08:53

Manchester City kon woensdagvond niet voorkomen dat er in de kwartfinale van de Champions League geen enkele Engelse club meer in het prestigieuze Europese toernooi zit. In navolging van Liverpool, Chelsea en Arsenal werden The Citizens ook uitgeschakeld in het miljoenbal. Er werd met 1-0 verloren in het Camp Nou van FC Barcelona, dat in Engeland ook al met 1-2 te sterk was.

"Ik ben niet tevreden over de wedstrijd", sprak manager Manuel Pellegrini na afloop van het verlies bij Barça. "De tegenstander speelde zeer goed, met een uitblinkende Messi. Het is geen schande dat we uitgeschakeld zijn, maar wel een teleurstelling. Het is jammer dat we tegen Barça moesten spelen. Op dit moment hebben zij een betere ploeg", realiseert de Chileense oefenmeester zich.

"We wisten wat we moesten doen: risico's nemen en twee doelpunten maken", vervolgt Pellegrini. "Joe Hart maakte goede reddingen en als we de penalty hadden gemaakt, dan was het een andere wedstrijd geworden", denkt de Chileen. "We moeten ons nu focussen op de competitie, we zullen ons herpakken."

Het wordt voor Manchester City lastig om dit seizoen nog een prijs te pakken. De ploeg maakt geen kans meer op de CL, de League Cup en de FA Cup en staat in de Premier League zes punten achter op koploper Chelsea, dat ook nog eens een duel minder gespeeld heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen