Dnjepr-coach bleef rustig: "Dat doelpunt zou er komen"

20 maart 2015, 10:24

Myron Markevich, de coach van Dnjepr Dnjepropetrovsk, bleef wegens ziekte achter in Oekraïne, waardoor zijn assistent Olexandr Ivanov zich na afloop ontfermde over de persconferentie. De oefenmeester was zeer verheugd met het feit dat zijn club ten koste van Ajax doorging naar de kwartfinale van de Europa League. Er werd in Amsterdam met 2-1 verloren, maar dat maakte niet uit omdat er in Kiev al met 1-0 was gewonnen.

Een verlenging moest beslissing brengen, omdat Riechedly Bazoer Ajax in de eerste helft op voorsprong had gebracht. Het Europese avontuur van Dnjepr hing zodoende aan een zijden draadje. Toch bleef men op de Oekraïense bank zeer rustig, stelt Ivanov. "Geloof het of niet, maar we bleven absoluut rustig. We hebben een ervaren team, dat vroeg of laat tot scoren komt. Ondanks de tegentreffer geloofde ik dat we nog zouden scoren", aldus de trainer.

De coach vond dat Dnjepr het op het laatste moment, na de 2-1 van Mike van der Hoorn, het lastigst had. "Toen gooiden ze de Nederlandse stijl overboord en gingen ze opportunistisch spelen. Dat was moeilijk. Het overkwam ons", aldus Ivanov, die geen voorkeur heeft in de loting voor de kwartfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen