Montella prijst Salah: "Alleen Messi sneller aan de bal"

20 maart 2015, 11:02

Het was een van de opvallendste uitslagen in de achtste finale van de Europa League: de 0-3 overwinning van Fiorentina bij AS Roma. La Viola ging dankzij de ruime zege ten koste van de Romeinen door naar de kwartfinale, waarvoor vanmiddag (vrijdag) om 13.00 uur geloot wordt. Coach Vincenzo Montella genoot van het optreden van zijn ploeg in het Stadio Olimpico.

Het was bijna onwerkelijk, binnen een half uur stond de Florentijnse formatie al met 0-3 voor bij Roma. Montella stelt dat het komt door de mentale kracht van zijn ploeg, die thuis met 1-1 gelijkgespeeld had tegen de club uit de hoofdstad van Italië. "Het is een verdiende overwinning. Dit team is heel veel gegroeid, in termen van mentaliteit. De spelers waren gretig, het was duidelijk te zien dat we dit resultaat wilden behalen."

Mohamed Salah is een van de drijvende krachten achter de prima prestaties van Fiorentina. De Egyptenaar was in de winter als wisselgeld betrokken bij de transfer van Juan Cuadrado naar Chelsea. "Het lijkt dat we goed aan de deal hebben gedaan. We wisten wat Salah kon, maar hadden niet verwacht dat hij zo'n grote rol zou spelen. Wellicht is alleen Lionel Messi sneller met de bal aan de voet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen