Maaskant: "Hier staat een ander NAC dan voor de winterstop"

20 maart 2015, 23:28

"Dit was een Avondje NAC met veel spektakel. Ik denk dat niemand zich vanavond heeft verveeld", reageert NAC Breda-coach Robert Maaskant op de clubwebsite na de spectaculaire zege van zijn elftal op FC Utrecht. De Brabanders wonnen vrijdag met 3-4 in de Galgenwaard en deden daarmee uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie.

NAC was tegen Utrecht zeer scherp op de counter. "We hebben de hele week goed focus gehad op de speelstijl van Utrecht en daar een strijdplan voor gemaakt", vervolgt Maaskant. "Dat hebben we fantastisch uitgevoerd. Dan is het erg goed om te zien dat dit zo lukt. En eigenlijk doe je jezelf dan te kort door ze nog zo terug in de wedstrijd te laten komen. Want wij waren gewoon beter en gevaarlijker."

NAC heeft nu evenveel punten als nummer vijftien Heracles Almelo, dat later dit weekend nog wel in actie komt en een beter doelsaldo heeft. Maaskant ziet de toekomst in elk geval positief tegemoet. "Hier staat een ander NAC dan voor de winterstop. Dit is een geweldige stap, maar we zijn er nog lang niet", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen