Falkenburg looft Maaskant na spektakel in Utrecht

20 maart 2015, 23:38

NAC Breda-aanvaller Erik Falkenburg is na de spectaculaire zege van zijn elftal bij FC Utrecht (3-4) lovend over zijn coach Robert Maaskant. "Hij is een meester om ons voor dit soort wedstrijden voor te bereiden", zegt Falkenburg op de website van zijn club.

Falkenburg bracht NAC twee keer aan de leiding in de Galgenwaard (0-1 en 1-2). Die tikken kwam FC Utrecht nog te boven, maar daarna liepen de bezoekers uit Breda uit naar een 2-4 voorsprong. Wel verkortte de thuisclub in de slotfase de achterstand tot 3-4, maar daar bleef het bij. "Het is prachtig hoe het gelopen is vandaag, alhoewel ik zelden zo'n spannende eindfase heb meegemaakt", aldus Falkenburg. "Bizar dat je vier doelpunten moet maken om drie punten binnen te slepen, maar deze zijn wel duur verdiend. We kregen al heel snel door dat er hier iets te halen viel. We hebben het maximale eruit gehaald."

Kenny van der Weg was de maker van de 2-3 voor NAC. "Ik scoor niet vaak, maar deze kopbal was heel belangrijk. Ik ben blij dat de trainer me het vertrouwen heeft gegeven voor dit duel", reageert de verdediger. "We knokken keihard om te overleven. We trainen goed en dan laten we het deze wedstrijd zien. We maken het nog spannend en dat mag niet gebeuren. Als je twee doelpunten voor staat, dan moet je het op slot gooien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen