Verkeerde speler WBA krijgt rood voor neerhalen Bony

21 maart 2015, 14:29

Voor de derde keer in een jaar tijd heeft een verkeerde speler een rode kaart gekregen in de Premier League. In het duel tussen Manchester City en West Bromwich Albion haalde Craig Dawson de doorgebroken aanvaller Wilfried Bony neer, maar tot verbazing van iedereen moest Gareth McAuley inrukken.

Dawson maakte dus de overtreding op de oud-speler van Vitesse, maar de onschuldige McAuley kon gaan douchen. Scheidsrechter Neil Swarbrick was van mening dat McAuley Bony neerhaalde en ging daarmee gruwelijk de mist in. Het incident vond overigens plaats na twee minuten spelen, waardoor de bezoekers het vrijwel het gehele duel met tien man moesten doen.

Het is niet voor de eerste keer dat de arbitrage in de Premier League op dusdanige wijze de mist ingaat. Een jaar geleden gebeurde dat voor het eerst, toen Arsenal-speler Alex Oxlade-Chamberlain rood kreeg na een overtreding van ploegmaat Kiran Gibbs. In februari van dit jaar overkwam het Sunderland ook. Wes Brown kreeg de rode kaart voorgehouden, terwijl het toch John O' Shea was die de overtreding maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen