Wouters ziet droomdebuut na rust in duigen vallen

21 maart 2015, 20:01

Jan Wouters leek in zijn eerste wedstrijd als coach van Kasimpasa SK gelijk voor een verrassing te gaan zorgen. De middenmoter uit Istanbul stond zaterdag in de thuiswedstrijd tegen stadgenoot Galatasaray met 2-0 voor bij de rust, maar in de tweede helft ging het mis: 2-3.

Wouters nam eerder deze week bij Kasimpasa het trainersstokje over van Shota Arveladze. De oud-coach van onder meer Ajax, PSV en FC Utrecht leek meteen voor het bekende schokeffect te gaan zorgen; door goals van Castro en Tunay Torun ging Kasimpasa bij rust met 2-0 aan de leiding tegen Galatasaray. Binnen tien minuten herstelden de bezoekers in de tweede helft echter het evenwicht via Selçuk Inan en Umut Bulut. Burak Yilmaz maakte de ommekeer met een goal in de 65ste minuut compleet voor Galatasaray: 2-3.

Galatasaray neemt door de winst de koppositie over van Besiktas, maar dat team speelt zondag nog de kraker tegen Fenerbahçe. Dat team is de nummer drie van de ranglijst, met een achterstand van respectievelijk vijf en vier punten op Galatasaray en Besiktas. Kasimpasa SK, waar Ryan Donk en Ryan Babel in de basis stonden, staat in de middenmoot. Wesley Sneijder verscheen aan de aftrap bij Galatasaray.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen