Juan Mata de held in kraker, Gerrard de schlemiel

22 maart 2015, 16:37   Bijgewerkt: 22 maart 2015, 18:48

Manchester United heeft zondagmiddag een belangrijke slag geslagen in de strijd om plaats vier in de Premier League, die recht geeft op deelname aan de Champions League. De formatie van manager Louis van Gaal won dankzij twee doelpunten van Juan Mata, waarvan er één een wereldgoal was, met 1-2 bij Liverpool. Bij de thuisploeg incasseerde Steven Gerrard na een invalbeurt van één minuut al een rode kaart.

Het treffen tussen de twee meest historierijke en succesvolle clubs van Engeland was op papier een zeer smakelijk duel en dat bleek ook in de praktijk zo te zijn. Het voetbal was niet al te best op Anfield, maar er was sprake van een enerverende wedstrijd met een hoog tempo. Echte spanning ontstond er pas in de tweede helft, toen Liverpool de 1-2 liet aantekenen tegen Man United.

Gerrard, die voor rust al onder luid gejuich warmliep, kwam direct na de theepauze binnen de lijnen bij Liverpool. Hij moest echter na één minuut, 41 seconden om precies te zijn, alweer inrukken. Het clubicoon van The Reds kreeg na een onbesuisde actie een rode kaart. Met tien man maakte Liverpool het Man United nog wel flink lastig. Daniel Sturridge zorgde voor de aansluiting, maar verder dan dat kwam de equipe van manager Brendan Rodgers niet: 1-2. Wayne Rooney kon er nog 1-3 van maken in de blessuretijd, maar hij miste de strafschop die basisspeler Daley Blind had verdiend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen