Van der Vaart ziet coach Zinnbauer ontslagen worden

22 maart 2015, 20:16

Rafael van der Vaart krijgt een nieuwe trainer bij Hamburger SV. De Duitse club meldt zondag via de officiële kanalen dat Josef Zinnbauer is ontslagen als gevolg van de teleurstellende resultaten. HSV ging vrijdag met 0-1 onderuit tegen Hertha BSC en haalde uit de laatste zes competitieduels slechts twee punten.

"Joe Zinnbauer heeft vanaf de eerste dag met veel passie en grote toewijding voor ons gewerkt. Hij heeft alles gegeven voor HSV", zegt HSV-voorzitter Dietmar Beiersdorfer. "Daarvoor hebben wij hem bedankt, maar na de recente resultaten zagen wij ons genoodzaakt om een verandering door te voeren." Ook Zinnbauers assistent Patrick Rahmen moet vertrekken, Technisch directeur Peter Knäbel neemt tot het einde van het seizoen de honneurs waar bij HSV.

HSV staat zestiende in de Bundesliga. Die klassering leidt aan het einde van het seizoen tot een play-off met een ploeg uit de Tweede Bundesliga om promotie/degradatie. Vorig jaar moest HSV deze barrage al spelen, er werd toen op basis van uitdoelpunten gewonnen van Greuther Fürth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen