EK-kwalificatie: de stand van zaken in alle groepen

EK-kwalificatie: de stand van zaken in alle groepen

27 maart 2015 – Na een winterslaap van meer dan vier maanden ontwaakt de kwalificatiecyclus voor het EK 2016 in Frankrijk weer uit haar winterslaap. Nadat er eerder deze week al meerdere vriendschappelijke interlands werden afgewerkt, gaat het nu weer om het echie. We kijken natuurlijk allemaal uit naar het duel tussen Nederland en Turkije, maar in alle poules gaat het weer los. FCUpdate.nl brengt de stand van zaken in alle groepen in kaart.

Groep A: moment van de waarheid voor Oranje

De eerste poule is voor voetbalminnend Nederland uiteraard het meest belangrijk. Het is tijd dat Oranje weer laat zien wat het waard is. Na nederlagen tegen Tsjechië (2-1) en IJsland (2-0) loopt onze nationale trots verrassend genoeg achter de feiten aan in Groep A. Ondanks de riante 6-0 overwinning op Letland in november kan de formatie van bondscoach Guus Hiddink zich geen nieuwe misstap veroorloven. Dat geldt ook voor Turkije, dat al helemaal in de problemen zit. Een nederlaag in de Amsterdam ArenA, komende zaterdag, lijkt fataal te zijn voor de Turken. Koploper Tsjechië en nummer twee IJsland treffen allebei een niet al te zware tegenstander, wat nog maar eens onderstreept dat Nederland dit weekend moét presteren.

Programma
Kazachstan - IJsland (zaterdag)
Tsjechië - Letland  (zaterdag)
Nederland - Turkije (zaterdag)

Stand
1. Tsjechië  4 (+5) 12
2. IJsland  4 (+7) 9
3. Nederland  4 (+5) 6
4. Turkije  4 (-2) 4
5. Letland  4 (-9) 2
6. Kazachstan  4 (-6) 1

Groep B: werk aan de winkel voor België

België sneed zich in de EK-kwalificatiereeks lelijk in de vingers, door gelijk te spelen tegen Bosnië-Herzegovina (1-1) en Wales (0-0). De Rode Duivels zijn daardoor terug te vinden op plaats vier, achter Israël, Wales en Cyprus. De ploeg van bondscoach Marc Wilmots hoeft zich echter nog niet al te veel zorgen te maken. Onze zuiderburen hebben een wedstrijd minder gespeeld en kunnen tegen Cyprus (thuis) en Israël (uit) de macht grijpen in de groep. Dat moet kunnen, kijkend naar de kwaliteit in de selectie van de Belgen. Verrassend is de slechte positie van Bosnië-Herzegovina, dat afgelopen zomer nog haar opwachting mocht maken op het WK in Brazilië. Met twee punten uit vier duels lijkt het voor het land schier onmogelijk te zijn om het EK in Frankrijk te halen.

Programma
Israël - Wales (zaterdag)
België - Cyprus (zaterdag)
Andorra - Bosnië-Herzegovina (zaterdag)
Israël - België (dinsdag)

Stand
1. Israël  3 (+7) 9
2. Wales  4 (+2) 8
3. Cyprus  4 (+4) 6
4. België  3 (+6) 5
5. Bosnië-Herzegovina 4 (-4) 2
6. Andorra  4 (-15) 0

Groep C: Spanje wil Slowaken in het zicht houden

In de derde poule wordt er vanavond al weer afgetrapt. Er springt meteen één wedstrijd in het oog: de wedstrijd tussen Spanje en Oekraïne. De winnaar van het duel zal uitstekende zaken doen in de strijd om plek twee. Slowakije is de grote verrassing in Poule C. Mede dankzij een 2-1 zege op de Spanjaarden gaat het land uit Centraal-Europa overtuigend aan kop. De thuiswedstrijd tegen Luxemburg moet geen problemen opleveren voor de Slowaken, die al knap met 0-1 bij de Oekraïners wisten te winnen. Spanje kan bij een zege op Oekraïne op 5 september de macht grijpen, aangezien Slowakije dan op visite komt bij La Roja.

Programma
Slowakije - Luxemburg (vrijdag)
Macedonië - Wit-Rusland (vrijdag)
Spanje - Oekraïne (vrijdag)

Stand
1. Slowakije  4 (+6)  12
2. Spanje  4 (+10) 9
3. Oekraïne  4 (+5)  9
4. Macedonië  4 (-6)  3
5. Wit-Rusland  4 (-7)  1
6. Luxemburg  4 (-8)  1

Groep D: Polen profiteert van Duits dipje

Wie een blik werpt op de stand in Poule D, valt meteen op dat Duitsland niet aan de leiding gaat. Polen heerst tot verbazing van vriend en vijand in de groep, omdat de wereldkampioen slechts de helft van haar vier duels wist te winnen. Op Poolse bodem ging Die Mannschaft met 2-0 ten onder, tegen Ierland bleven bondscoach Joachim Löw en de zijnen steken op een 1-1 remise. Na de hoge piek in Brazilië volgde duidelijk een dipje voor de Duitsers, die op bezoek bij Georgië drie punten moeten pakken. Lukt dit niet, dan komen onze oosterburen op plaats drie of vier te staan. Het potje tussen Ierland en Polen is tenslotte ook interessant. De groepsleider, waar Ajacied Arkadiusz Milik met drie goals en twee assists tot dusver zeer belangrijk is in de kwalificatiereeks, wil oppermachtig blijven. Ierland hoopt daarentegen de aansluiting te houden met de bovenste plekken.

Programma
Georgië - Duitsland (zondag)
Schotland - Gibraltar (zondag)
Ierland - Polen (zondag)

Stand
1. Polen  4 (+13) 10
2. Duitsland  4 (+3)  7
3. Schotland  4 (+1)  7
4. Ierland  4 (+7)  7
5. Georgië  4 (-3)  3
6. Gibraltar  4 (-21) 0

Groep E: gevecht in Engelse schaduw

Engeland staat al met één been op het EK 2016. The Three Lions wonnen al hun vier groepswedstrijden en lijken daardoor nu al niet meer te achterhalen te zijn voor de concurrenten. De Engelsen zagen een aantal spelers afhaken door blessures, maar kunnen tegen het nietige Litouwen de vijfde zege op rij boeken. Slovenië, Zwitserland en Litouwen staan samen met zes punten op plaats twee, waardoor de strijd achter Engeland het meest interessant is. De Slovenen lijken een makkie te hebben met een thuiswedstrijd tegen San Marino, het lelijke eendje van de groep. Zwitserland is op papier ook favoriet, voor de thuiswedstrijd tegen Estland. Litouwen kan definitief afhaken na deze speelronde, die ook vanavond al op het menu staat.

Programma
Zwitserland - Estland (vrijdag)
Engeland - Litouwen (vrijdag)
Slovenië - San Marino (vrijdag)

Stand
1. Engeland  4 (+10) 12
2. Slovenië  4 (0)  6
3. Zwitserland 4 (+5)  6
4. Litouwen  4 (-3)  6
5. Estland  4 (-1)  4
6. San Marino 4 (-11) 1

Groep F: wat is er aan de hand met Griekenland?

Griekenland wist het op het WK in Brazilië nog tot de achtste finale te schoppen, maar de Zuid-Europeanen zijn bezig aan een trieste EK-kwalificatiecampagne. Er werd na een 1-1 gelijkspel in Finland achtereenvolgens verloren van Roemenië (0-1), Noord-Ierland (0-2) en de nietige Faeröer Eilanden (0-1). Dat gebeurde nota bene op eigen grondgebied. De ontluisterende resultaten kostten bondscoach Claudio Ranieri zijn baan, hij werd opgevolgd door Sergio Markarián. De Uruguayaanse oefenmeester moet voor eerherstel zorgen met de Grieken, die op bezoek gaan bij Hongarije. Het lijkt, na pas vier optredens, al een laatste strohalm te zijn. De Hongaren zoeken de aansluiting met koploper Roemenië en het verrassend presterende Noord-Ierland. De Roemenen gaan voor een walk-over tegen de Faeröer Eilanden, de Noord-Ieren kunnen Finland een mokerslag uitdelen.

Programma
Roemenië - Faeröer Eilanden (zondag)
Noord-Ierland - Finland (zondag)
Hongarije - Griekenland (zondag)

Stand
1. Roemenië  4 (+5)  10
2. Noord-Ierland4 (+3) 9
3. Hongarije  4 (+1)  7
4. Finland  4 (-1)  4
5. Faeroër Eilanden 4 (-4) 3
6. Griekenland  4 (-4)  1

Groep G: Zweden en Rusland aan zet

Niemand had op voorhand voorspeld dat Oostenrijk na vier speelronden aan de leiding zou gaan in Poule G, waar ook Zweden, Rusland en Montenegro deel van uitmaken. De Oostenrijkers staan zelfs vier punten los ten opzichte van Zweden, dat op haar beurt één puntje voor staat op de Russen. Oostenrijk kan tegen het nietige Liechtenstein wederom drie punten pakken. Interessanter is hoe Zweden (tweede) en Rusland (derde) het er vanaf zullen brengen tegen respectievelijk Montenegro (uit) en Moldavië (uit). Zlatan Ibrahimovic en co speelden maar liefst drie keer met 1-1 gelijk en hebben nu een overwinning nodig om Rusland of Montengro achter zich te houden.

Programma
Liechtenstein - Oostenrijk (vrijdag)
Montenegro - Rusland (vrijdag)
Moldavië - Zweden (vrijdag)

Stand
1. Oostenrijk  4 (+3)  10
2. Zweden  4 (+2)  6
3. Rusland  4 (+3)  5
4. Montenegro  4 (+1)  5
5. Liechtenstein 4 (-5) 4
6. Moldavië  4 (-4)  1

Groep H: Kroatië, Italië en Noorwegen willen play-offs voorkomen

In deze poule is er duidelijk een schifting te zien tussen de bovenste drie ploegen en de onderste drie landen. Bulgarije, Malta en Azerbeidzjan zijn al zo goed als kansloos om het EK 2016 te halen. Kroatië, Italië en Noorwegen strijden om rechtstreekse plaatsing voor het Europese kampioenschap. Het land dat buiten de boot valt, is waarschijnlijk veroordeeld tot het spelen van play-offs. De beste nummer drie van alle groepen kan de tickets naar Frankrijk al boeken, maar de rest van de nummers drie spelen in play-offs voor de overige vier plekken. Groepsleider Kroatië en nummer drie Noorwegen treffen elkaar, nummer twee Italië reist af naar Bulgarije. La Squadra Azzurra kan dus profiteren van het resultaat tussen de twee concurrenten.

Programma
Kroatië - Noorwegen (zaterdag)
Azerbeidzjan - Malta (zaterdag)
Bulgarije - Italië (zaterdag)

Stand
1. Kroatië  4 (+9)  10
2. Italië  4 (+4)  10
3. Noorwegen  4 (+3)  9
4. Bulgarije  4 (-1)  4
5. Malta  4 (-6)  1
6. Azerbeidzjan 4 (-9)  0

Groep I: Portugal kan het heft in handen nemen

In de groep met de minste landen (vijf stuks) is Denemarken de koploper, maar de Scandinaviërs kunnen hun leidingspositie dit weekend niet verdedigen. Portugal, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft dan de Denen, gaat in het geval van een zege aan kop in Poule I. Cristiano Ronaldo en co nemen het in eigen land op tegen Servië. Het Oostblokland speelde op 14 oktober de meest besproken EK-kwalificatiewedstrijd tot dusver. Het duel met Albanië werd ontsierd door hevige rellen, die ontstonden nadat er een drone met een Albanese vlag boven het veld vloog. De UEFA besloot de wedstrijd reglementair om te zetten in een 3-0 overwinning voor Servië, maar dit land kreeg vervolgens wel drie punten in mindering. Beide landen hielden zodoende geen punt over aan het beladen duel, waardoor hun uitgangspositie in de groep niet hoopgevend is. Albanië kan wel op gelijke hoogte komen met Denemarken, als het in eigen huis van Armenië wint. Overigens zijn de Serviërs en de Albanezen allebei naar het internationale sporttribunaal CAS gestapt, om hun straf aan te vechten.

Programma
Albanië - Armenië (zondag)
Portugal - Servië (zondag)

Stand
1. Denemarken  4 (+2) 7
2. Portugal  3 (+1) 6
3. Albanië  3 (-2) 4
4. Servië  3 (+1) 1
5. Armenië  3 (-2) 1


Door: Koen Jans

gerelateerd

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

 1. vrijdag 23 februari 2018

 2. 23:04

  Jupiler League: de stand na gelijkspel van NEC en Fortuna

 3. Seedorf schiet weinig op met eerste punt bij Deportivo 22:59

  Seedorf schiet weinig op met eerste punt bij Deportivo

  Clarence Seedorf heeft vrijdag als trainer van Deportivo la Coruña tegen Espanyol (0-0) zijn eerste punt gepakt. Veel schiet de…

 4. Bazoer maakt ongelukkige rentree in basis van Wolfsburg 22:38

  Bazoer maakt ongelukkige rentree in basis van Wolfsburg

  De rentree van Riechedly Bazoer in de basis van VfL Wolfsburg is voor hem een teleurstelling geworden. Op bezoek bij FSV Mainz…

 5. Vrouwen: PSV boekt zege op Ajax en bereikt kampioenspoule 22:06

  Vrouwen: PSV boekt zege op Ajax en bereikt kampioenspoule

  PEC Zwolle, sc Heerenveen en PSV gaan in de Eredivisie Vrouwen naar de kampioenspoule. De drie clubs verzekerden zich vrijdag…

 6. Gelijkspel NEC - Fortuna, Telstar scoort vijf in kwartier 22:01

  Gelijkspel NEC - Fortuna, Telstar scoort vijf in kwartier

  Van de acht JupilerLeague-wedstrijden sprong de topper tussen NEC en Fortuna er voor de aftrap uit. Een spectaculaire wedstrijd…

 7. Groningen in 'voller' NoordLease stadion ook niet voorbij NAC 21:50

  Groningen in 'voller' NoordLease stadion ook niet voorbij NAC

  Alles haalde FC Groningen vrijdagavond uit de kast om de eigen spelers tegen een NAC gesteund te doen voelen door een vol…

 8. Malacia: "Oudere spelers proberen mij zaken bij te brengen" 21:10

  Malacia: "Oudere spelers proberen mij zaken bij te brengen"

  Tyrell Malacia is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Feyenoord. De linksback van de Rotterdammers beleeft zijn…

 9. Van den Berg tekent eerste contract bij PEC: "Trillende handen" 20:42

  Van den Berg tekent eerste contract bij PEC: "Trillende handen"

  Sepp van den Berg (16) tekende deze week zijn eerste contract bij PEC Zwolle.Bron: PEC Zwolle TV

 10. Davids voor ultrakorte periode assistent Oranje Onder 20 20:17

  Davids voor ultrakorte periode assistent Oranje Onder 20

  Edgar Davids is eenmalig assistent van Oranje Onder 20 jaar. De KNVB heeft de oud-international uitgenodigd om mee te lopen in…

 11. 19:45

  Buitenspel: alle blessures en schorsingen voor speelronde 25

 12. PEC Zwolle snakt naar overwinning: Marcellis ontbreekt in Almelo 19:04

  PEC Zwolle snakt naar overwinning: Marcellis ontbreekt in Almelo

  PEC Zwolle snakt naar een overwinning. De ploeg van John van 't Schip verloor vier van de laatste vijf competitiewedstrijden.…

 13. Guardiola krijgt aanklacht van FA voor Catalaanse steunbetuiging 18:25

  Guardiola krijgt aanklacht van FA voor Catalaanse steunbetuiging

  Pep Guardiola is aangeklaagd door de FA. De manager van Manchester City draagt tijdens wedstrijden een geel lintje om zijn steun…

 14. Streppel: "Na de winterstop prima resultaten met goed voetbal" 18:06

  Streppel: "Na de winterstop prima resultaten met goed voetbal"

  Het punt tegen PSV doet sc Heerenveen goed. De Friezen kunnen dat zaterdag in eigen huis tegen Excelsior een passend vervolg…

 15. Eiting klaar om Schöne te vervangen als dat nodig is bij Ajax 17:23

  Eiting klaar om Schöne te vervangen als dat nodig is bij Ajax

  Mocht Lasse Schöne zondag niet fit genoeg zijn om te spelen tegen ADO Den Haag, is de kans groot dat Carel Eiting in de basis…

 16. Video: oud-spits Moore voor even terug bij FC Utrecht 16:55

  Video: oud-spits Moore voor even terug bij FC Utrecht

  Engelsman John Moore speelde in het seizoen 1989/1990 voor FC Utrecht en besloot om weer eens een kijkje te nemen bij zijn oude…

 17. Van der Gaag: "Het rommelt een beetje bij Heerenveen" 16:43

  Van der Gaag: "Het rommelt een beetje bij Heerenveen"

  De knappe zege van Excelsior op bezoek bij Vitesse laat de verwachtingen groeien in Kralingen. Deze zaterdag wacht een nieuwe…

 18. Vijf wijzigingen in programma Jupiler League vanwege Oranje 16:24

  Vijf wijzigingen in programma Jupiler League vanwege Oranje

  Vanwege de oefeninterland van Nederland tegen Engeland is het programma van Jupiler League gewijzigd. Vijf wedstrijden uit…

 19. FC Twente mist El Hamdaoui en Assaidi nog tegen FC Utrecht 16:19

  FC Twente mist El Hamdaoui en Assaidi nog tegen FC Utrecht

  Gertjan Verbeek ziet kansen om tegen een sterk FC Utrecht punten te pakken. Sterker nog: de oefenmeester beseft dat er goede…

 20. Nelom en Brogno belanden in volle ziekenboeg van Sparta 16:12

  Nelom en Brogno belanden in volle ziekenboeg van Sparta

  Het is erg druk in de ziekenboeg van Sparta. Onder meer Miquel Nelom en Loris Brogno zijn in de lappenmand geraakt en moeten de…

 21. Fraser liet spelersgroep naar Nuis kijken voor bewustwording 15:53

  Fraser liet spelersgroep naar Nuis kijken voor bewustwording

  Henk Fraser heeft de selectie van Vitesse laten kijken naar de Olympische race van Kjeld Nuis om ze op scherp te zetten voor het…

 22. Roda JC hakt zaterdag knoop door over snel herstelde Avdijaj 15:45

  Roda JC hakt zaterdag knoop door over snel herstelde Avdijaj

  Roda JC kan zondag tegen Willem II mogelijk weer over aanvaller Donis Avdijaj beschikken. De huurling van Schalke 04 herstelt…

 23. ADO in vorm naar de ArenA: "Zijn voor niemand bang" 15:39

  ADO in vorm naar de ArenA: "Zijn voor niemand bang"

  ADO Den Haag kende een moeizame start van de competitie en verloor de eerste drie duels, maar is inmiddels behoorlijk op stoom…

 24. Video: Ligeon blij om terug te zijn bij PEC Zwolle na blessure 15:36

  Video: Ligeon blij om terug te zijn bij PEC Zwolle na blessure

  Winteraankoop Ruben Ligeon stond de laatste weken buitenspel bij PEC Zwolle met een hamstringblessure, maar speelde afgelopen…

 25. Cocu baalt: "Maar ook zonder Lozano zijn we een sterk team" 15:04

  Cocu baalt: "Maar ook zonder Lozano zijn we een sterk team"

  Voor Feyenoord mag het duel met PSV dan weinig om het lijf hebben, voor de koploper uit Eindhoven is de ontmoeting in De Kuip…

 26. Van de Looi verwacht ander duel met Roda dan in de beker 15:00

  Van de Looi verwacht ander duel met Roda dan in de beker

  Het duel tussen Willem II en Roda JC zal, gezien de recente bekergeschiedenis, een beladen ontmoeting worden in Tilburg. Niet…

 27. Ajax en Feyenoord ruilen van wedstrijddag voor de bekerfinale 14:51

  Ajax en Feyenoord ruilen van wedstrijddag voor de bekerfinale

  Twee Eredivisie-wedstrijden in april zijn omgewisseld van speeldag: Willem II - Feyenoord en Ajax - VVV-Venlo zijn door de KNVB…

 28. Stegeman rustig: "Voel me hetzelfde als de afgelopen jaren" 14:50

  Stegeman rustig: "Voel me hetzelfde als de afgelopen jaren"

  John Stegeman vertrekt na dit seizoen bij Heracles Almelo, maar volgens de coach is zijn benadering niet anders geworden. De…

 29. Van den Brom niet bezig met halve finale tegen Twente 14:35

  Van den Brom niet bezig met halve finale tegen Twente

  John van den Brom is nog niet bezig met de halve finale van de KNVB Beker. Volgens de coach ligt de prioriteit van AZ 'gewoon…

 30. 'Gio' hult zich in nevelen over opstelling en trainingsincident 14:33

  'Gio' hult zich in nevelen over opstelling en trainingsincident

  Feyenoord speelt woensdag de belangrijke bekerwedstrijd tegen Willem II, maar stapt zondag nog het veld op voor een ontmoeting…

 31. Jong Oranje-bondscoach Langeler zeer tevreden met debutanten 14:22

  Jong Oranje-bondscoach Langeler zeer tevreden met debutanten

  Jong Oranje-bondscoach Art Langeler is zeer content met de trainingsstage die zijn ploeg deze week heeft afgewerkt. Volgens de…

 32. Ten Hag: "Arbiters beoordelen de situatie, niet de persoon" 14:05

  Ten Hag: "Arbiters beoordelen de situatie, niet de persoon"

  Ajax-trainer Erik ten Hag wil niet bezig zijn met de lastige wedstrijd die PSV zondagmiddag speelt in De Kuip tegen Feyenoord.…

 33. Video: Sparta-verdediger Vriends verlost van blessureleed 14:00

  Video: Sparta-verdediger Vriends verlost van blessureleed

  Bart Vriends speelde dit seizoen tot dusver zes competitieduels voor Sparta Rotterdam en dat komt mede door een…

 34. Steijn: "Castaignos geen slechte spits, maar een topper" 13:53

  Steijn: "Castaignos geen slechte spits, maar een topper"

  Tim Matavz zit dit weekend de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit bij Vitesse en dat betekent dat VVV-Venlo komend weekend…

 35. EL: Milan – Arsenal, Memphis met Lyon naar Rusland 13:17

  EL: Milan – Arsenal, Memphis met Lyon naar Rusland

  Zoals verwacht heeft de loting voor de achtste finales van de Europa League enkele prachtige duels opgleverd. In het Zwitserse…

 36. Van Persie over opstootje op training: "Die dingen gebeuren" 13:02

  Van Persie over opstootje op training: "Die dingen gebeuren"

  Robin van Persie hecht niet te veel waarde aan de ruzie die eerder deze week op de training plaatsvond bij Feyenoord. Steven…

 37. Video: Groninger Mahi hoopt dat fans de twaalfde man zijn 12:31

  Video: Groninger Mahi hoopt dat fans de twaalfde man zijn

  FC Groningen-aanvaller Mimoun Mahi vindt het positief dat het publiek in in grote getalen aanwezig zal zijn vrijdagavond tijdens…

 38. Makkelie en Blom krijgen bekerwedstrijden toegewezen 12:06

  Makkelie en Blom krijgen bekerwedstrijden toegewezen

  De KNVB heeft vrijdag bekendgemaakt welke arbiters woensdag in actie komen tijdens de halve finales van de KNVB Beker. Duidelijk…

 39. Eredivisie Vrouwen: dit zijn de scenario's in loeispannend slot 12:00

  Eredivisie Vrouwen: dit zijn de scenario's in loeispannend slot

  De eerste beslissingen in de Eredivisie Vrouwen vallen vrijdagavond. Net als in de Belgische mannencompetitie gaan de ploegen…

 40. Feyenoord bevestigt: het seizoen van St. Juste is voorbij 11:25

  Feyenoord bevestigt: het seizoen van St. Juste is voorbij

  Zeer slecht nieuws voor Feyenoord. Jeremiah St. Juste kan dit seizoen niet meer in actie komen, zo hebben de Rotterdammers…

 41. Video: Heerenveen put hoop uit gelijkspel bij PSV 11:11

  Video: Heerenveen put hoop uit gelijkspel bij PSV

  sc Heerenveen speelde afgelopen weekend gelijk bij PSV en put daar hoop uit in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Excelsior.…

 42. Nederlands elftal oefent in de lente tegen Slowakije en Italië 11:02

  Nederlands elftal oefent in de lente tegen Slowakije en Italië

  Het Nederlands elftal heeft voor de laatste maanden van dit voetbalseizoen oefenwedstrijden ingepland tegen Slowakije en…

 43. Tuchtcommissie hakt knoop door en schorst Lozano drie duels 10:51

  Tuchtcommissie hakt knoop door en schorst Lozano drie duels

  PSV-aanvaller Hirving Lozano staat definitief de komende drie wedstrijden buitenspel. Vrijdagochtend is de beslissing gevallen…

 44. Dorus de Vries gaat de fout in: "Nachtmerrie van elke keeper" 10:37

  Dorus de Vries gaat de fout in: "Nachtmerrie van elke keeper"

  Omdat Craig Gordon geblesseerd is, is Dorus de Vries momenteel de sluitpost van Celtic. De 37-jarige Nederlander bewees zijn…

 45. Overzicht: de mooiste wedstrijden in het buitenland 10:07

  Overzicht: de mooiste wedstrijden in het buitenland

  Dit weekend is het met name zondag smullen op de internationale velden. Er valt zelfs al een beslissing in de Engelse League…

 46. Vloet de zondebok bij NAC: "De supporter heeft gelijk" 09:28

  Vloet de zondebok bij NAC: "De supporter heeft gelijk"

  Rai Vloet is niet populair bij de fanatieke fans van NAC Breda en dat vindt Stijn Vreven niet prettig. De Belgische hoofdtrainer…

 47. Vlap blij met kansen bij Jong Oranje: "Was even bijschakelen" 09:24

  Vlap blij met kansen bij Jong Oranje: "Was even bijschakelen"

  Michel Vlap debuteerde deze week tijdens een stage bij Jong Oranje. De middenvelder van sc Heerenveen is trots op zijn eerste…

 48. Video: Tottenham Hotspur zet Dembélé in het zonnetje 09:10

  Video: Tottenham Hotspur zet Dembélé in het zonnetje

  Moussa Dembélé is een belangrijke kracht bij Tottenham Hotspur en beschikt onder Mauricio Pochettino vrijwel altijd over een…

 49. Insigne boos op Leipzig-assistent: "Provoceerde me" 08:54

  Insigne boos op Leipzig-assistent: "Provoceerde me"

  Napoli won donderdag met 0-2 bij RB Leipzig, maar dat was niet genoeg voor plaatsing voor de volgende ronde van de Europa League…

 50. Overzicht: deze ploegen zijn door in de Europa League 08:44

  Overzicht: deze ploegen zijn door in de Europa League

  Verspreid over de woensdag- en donderdagavond plaatsen zestien ploegen zich voor de tweede ronde van de knock-outfase.…

 51. Wenger zeer kritisch op Arsenal na wanvertoning in EL 08:22

  Wenger zeer kritisch op Arsenal na wanvertoning in EL

  Vorige week won Arsenal in de Europa League met 0-3 bij FK Östersunds, maar in de return van donderdag keken de Londenaren bij…

Meer nieuws