Italiaanse bond bevestigt: Marchisio scheurt kruisband

27 maart 2015, 14:47

Het seizoen- en mogelijk zelfs het complete voetbaljaar 2015- zit erop voor Claudio Marchisio. Tijdens een training met de nationale ploeg van Italië heeft de 29-jarige middenvelder van Juventus zijn kruisband afgescheurd. Dat heeft de Italiaanse voetbalbond vrijdagmiddag bevestigd.

Het ging voor Marchisio mis tijdens de warming-up van de training, laat bondsarts Enrico Castellacci weten. "In het Fanfani Institute van Florence is meteen een mri-scan gemaakt, waaruit bleek dat zijn voorste kruisband gescheurd is. Na overleg met de club is besloten dat Marchisio terugkeert naar Juventus."

Meestal hebben voetballers zes tot negen maanden nodig om te herstellen van een kruisbandblessure. Uitgesloten is dat Marchisio dit seizoen nog in actie kan komen en de kans is groot dat hij pas de jaarwisseling weer fit is. Marchisio is de tweede Juventus-middenvelder in korte tijd die in de lappenmand beland, eerder overkwam Paul Pogba hetzelfde. Ook hij mist de duels met AS Monaco in de Champions League.

Zonder Marchisio moet Juventus de komende maanden de titel in de Serie A veilig zien te stellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen