Marchisio mogelijk zelfs maar paar dagen aan de kant

28 maart 2015, 18:47

Claudio Marchisio staat niet zes tot negen maanden aan de kant zoals aanvankelijk werd gevreesd, maar hoogstwaarschijnlijk zelfs minder dan een week. Dat meldt de toonaangevende Italiaanse krant La Stampa zaterdag, na verdere onderzoeken die de middenvelder bij zijn club Juventus heeft ondergaan.

Marchisio raakte vrijdag op de training van de nationale ploeg van Italië, voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije van vanavond (zaterdag), geblesseerd aan zijn knie. Aanvankelijk werd gesteld dat de middenvelder zijn kruisband had afgescheurd, maar de medische staf van Juventus kwam later op de dag tot een heel andere conclusie dan haar collega's van de Italiaanse voetbalbond FIGC. In Turijn verklaarde men dat Marchisio slechts een aantal weken buiten spel zou staan en na verdere tests is de verwachting zelfs nog positiever. Mogelijk is de speler op tijd fit voor het eerste duel met AS Monaco in de kwartfinale van de Champions League op 14 april.

De eerste diagnose leidde tot zoveel woede bij sommige Juventus-supporters dat zij bondscoach Antonio Conte, in het recente verleden nota bene succesvol trainer van hun favoriete club, met de dood bedreigden. Laatstgenoemde overweegt naar aanleiding daarvan zijn functie neer te leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen