Feyenoord licht optie niet: Lamprou kan transfervrij weg

30 maart 2015, 18:31

Kostas Lamprou heeft geen toekomst bij Feyenoord. De clubleiding van de Rotterdammers heeft besloten om de optie in het contract van de 23-jarige doelman, die dit seizoen op huurbasis voor Willem II uitkomt, niet te lichten. Dat meldt Feyenoord via de officiële clubkanalen.

"Gezien de grote concurrentie bij Feyenoord onder de lat kan Kostas ook komend seizoen waarschijnlijk niet rekenen op veel speeltijd", legt technisch directeur Martin van Geel uit. "Bij een terugkeer in De Kuip is de kans groot dat hij genoegen moet nemen met een rol als tweede of wellicht zelfs derde doelman, terwijl het voor iemand van zijn leeftijd juist belangrijk is om zoveel mogelijk minuten te maken. Kostas heeft logischerwijs de gezonde ambitie om eerste keeper te worden."

Omdat Feyenoord zijn contract niet verlengd heeft, kan Lamprou zich transfervrij aan een andere club binden. "Nu de situatie bij Feyenoord hem in dat opzicht geen perspectief biedt, gunnen we hem de kans een club te vinden waar hij die stap wel kan zetten. Dat verdient hij ook vanwege zijn positieve opstelling en inzet bij Feyenoord in alle jaren. Dit seizoen in Tilburg heeft Kostas bovendien aangetoond dat hij daar ook aan toe is", aldus Van Geel.

Lamprou maakte, met uitzonder van verhuurperiode bij Excelsior, vanaf 2009 deel uit van de eerste selectie van Feyenoord. Hij stond in de Rotterdamse hoofdmacht in totaal veertien keer onder de lat. Bij Willem II kent de sluitpost een prima seizoen. Wellicht nemen de Tilburgers hem na het seizoen gratis over van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen