ADO onderhandelt met duo en stuurt zevental weg

30 maart 2015, 18:49

Alle clubs moeten voor 1 april duidelijkheid verschaffen over de spelers met een aflopend contract en in het kader hiervan heeft ADO Den Haag vandaag (maandag) volop nieuws naar buiten gebracht. De Residentieclub heeft de opties in de contracten van een kwartet spelers gelicht, maar laat meer dan een handvol spelers vertrekken. Ook wordt er met een paar spelers nog onderhandeld.

ADO maakt via de officiële kanalen bekend dat het de aflopende contracten van zeven spelers niet zal verlengen. Het gaat hierbij om Mitchell Schet, Ricky van Haaren, Ninos Gouriye, Papito Merencia, Mitchell de Vlugt, Richelo Fecunda en Malcolm Esajas. Het zevental zal op zoek moeten naar een nieuwe club, omdat het besluit van de Hagenaars definitief is.

Het is nog niet zeker of de toekomst van Dion Malone en Kevin Jansen in Den Haag zal liggen. Beide spelers hadden een eenzijdige optie hun contract staan, maar ADO heeft besloten om hier (nog) geen gebruik van te maken. Er wordt met de twee spelers wel onderhandeld over een langer verblijf. "Beide spelers hebben een nieuwe aanbieding van ADO Den Haag in beraad. ADO Den Haag hoopt op een positieve uitkomst van deze gesprekken", meldt de club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen