Oud-Eredivisiespelers helpen Zweden langs Iran

31 maart 2015, 22:21

Spelers met een verleden in de Eredivisie hebben Zweden een oefenzege op Iran bezorgd. Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg en Ola Toivonen maakten dinsdag in Solna het verschil voor het elftal van bondscoach Erik Hamrén met de Aziatische ploeg: 3-1.

Oud-Ajacied Ibrahimovic kopte in de elfde minuut de 1-0 op het scorebord en bereidde tien minuten later de 2-0 voor van voormalig FC Groningen- en PSV-speler Berg. Toivonen, in het verleden ploeggenoot van Berg in Eindhoven, bepaalde vlak voor tijd de eindscore op 3-1. Iran was in de 24ste minuut terug in de wedstrijd gekomen door een rake penalty van Javad Nekounam.

De in Nederland opgegroeide Reza Ghoochannejhad had een basisplek bij Iran, SC Heerenveen-keeper Kristoffer Nordfeldt bleef op de bank bij Zweden. De leiding in de oefeninterland was in handen van de Nederlander Serdar Gözübüyük.

Rusland bleef eerder op de avond voor eigen publiek tegen Kazachstan, groepsgenoot van Oranje in de kwalificatie voor Euro 2016, steken op een 0-0 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen