Vd Sluys en captain Vd Ouweland verlengen in Oss

1 april 2015, 18:21

FC Oss heeft, op dinsdag en woensdag, dubbel contractnieuws naar buiten gebracht. De Jupiler League-club heeft de samenwerking met twee spelers verlengd. Dean van der Sluys en aanvoerder Joep van den Ouweland zijn komend seizoen nog in het Frans Heesenstadion te bewonderen.

De 31-jarige Van den Ouweland gaat voor zijn vierde seizoen in Oss. "Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Oss en we zijn als club bezig aan een prachtig seizoen", doelt hij op de periodetitel van de Brabanders. "Ik kan mijn voetbalcarrière hier bovendien goed combineren met mijn baan bij hoofdsponsor Clubmobiel. Ja, ik zit hier op mijn plek", aldus de captain.

Van der Sluys debuteerde dit seizoen bij FC Oss, waar hij al een tijdje een vaste basisplaats heeft. Hij tekent voor twee jaar bij, maar de club heeft een optie voor een derde jaar. "Dean is een jonge vent met veel potentie en komt ook nog eens uit Oss. Hij past qua voetbalkwaliteiten en karakterologische kenmerken niet alleen als speler maar ook als mens geweldig binnen onze club. Ik hoop dat hij zich sterk doorontwikkeld en heb daar gepast vertrouwen in", zegt directeur Peter Bijvelds.

De negentienjarige Ossenaar is zelf ook zeer verheugd met zijn nieuwe verbintenis. "Ik ben blij dat ik hier de komende jaren mag spelen. In mijn eerste seizoen heb ik al meer speeltijd gekregen dan ik had verwacht, maar dat heb ik wel zelf afgedwongen. In de fase waarin we de periodetitel wonnen stond ik steevast in de basisopstelling. Ik ben zeer tevreden hier!"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen