Cassano mist het spelletje: "Voel me ziek zonder voetbal"

1 april 2015, 23:11

Antonio Cassano liet zijn contract bij Parma in januari verscheuren, nadat hij al maandenlang geen salaris had gekregen bij de inmiddels failliet verklaarde club. De aanvaller kondigde zijn voetbalpensioen nog niet aan, maar heeft ook nog geen club gevonden. Hij is momenteel transfervrij en zal wellicht wat met de FIFA en Parma moeten regelen als hij een nieuwe werkgever vindt.

Ondertussen zit Cassano thuis met een vervelend gevoel. "Ik voel me ziek zonder voetbal. Ik mis het heel erg. Ik mis de sfeer in de kleedkamer, de training, het klooien met mijn teamgenoten en de adrenaline rond wedstrijden", aldus de voormalig international van Italië in The Guardian.

Cassano stond in zijn carrière onder contract bij onder meer AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, AC Milan en Inter Milan. Bij Parma maakte de 32-jarige aanvaller dit seizoen vijf doelpunten in negentien wedstrijden. "Ik wil nog steeds spelen, maar een functie als sportief directeur lijkt me ook wel wat in de toekomst", besluit Cassano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen