NAC bindt jeugdexponent Van Bezooijen tot 2017

2 april 2015, 17:23

NAC Breda heeft zich voor de komende jaren verzekerd van de diensten van Jesse van Bezooijen. De 20-jarige centrale verdediger tekende donderdag een contract tot de zomer van 2017 in het Rat Verlegh Stadion, zo meldt de Brabantse club via de officiële kanalen.

Van Bezooijen is een product van de jeugdopleiding van NAC Breda en speelde tot dusver op amateurbasis voor de Parel van het Zuiden. Hij maakte dit seizoen in de KNVB Beker tegen Fortuna Sittard zijn debuut in de hoofdmacht van NAC. Daarna mocht de mandekker ook nog meedoen in vier Eredivisiewedstrijden.

"Ik ben natuurlijk ontzettend blij met dit contract. Dit voelt goed, is volle bak genieten. Nu moet ik me richten op NAC, mezelf gaan ontwikkelen en zorgen dat we in de Eredivisie blijven", reageert Van Bezooijen. Coach Robert Maaskant vult aan: "Het is natuurlijk schitterend dat een product van de eigen jeugdopleiding zich op deze wijze manifesteert. Zijn harde werken wordt nu beloond met een contract voor de komende seizoenen. Als Jesse zich op deze wijze blijft ontwikkelen, gaat NAC nog veel plezier aan hem beleven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen