Atlético Madrid rekent komend seizoen op Alderweireld

3 april 2015, 00:10

Toby Alderweireld vertelde vorige week dat hij een langer verblijf in de Engelse Premier League wel ziet zitten, maar zover lijkt het niet te komen. Atlético Madrid, dat de Belgische verdediger voor dit seizoen heeft verhuurd aan het Southampton van manager Ronald Koeman, verwacht hem komende zomer terug in het Estadio Vicente Calderon.

"We volgen de verrichtingen van onze verhuurde spelers op de voet en over het algemeen zijn we zeer tevreden over hun prestaties en ontwikkeling", zegt José Luís Caminero, de technisch directeur van Atlético, in Spaanse media. "Oliver Torres en Toby Alderweireld doen het bijvoorbeeld goed bij respectievelijk FC Porto en Southampton. We rekenen voor volgend seizoen op hen."

Alderweireld verruilde Ajax in de zomer van 2013 voor Atlético, maar wist niet door te breken bij de regerend kampioen van Spanje. Daarom mocht de Belgisch international het deze jaargang proberen bij Southampton en bij de Engelse subtopper krijgt hij wekelijks een basisplaats van Koeman. Naar verluidt heeft Alderweireld zich met zijn goede spel ook in de kijker gespeeld bij onder meer Tottenham Hotspur, Manchester City en Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen