Druk op Advocaat: "Belangrijkste duel voor de club in jaren"

3 april 2015, 10:34

Hij is pas een halve maand manager van Sunderland, maar voor Dick Advocaat staat de druk er nu al vol op. Komend weekend staat voor de Engelse club een derby tegen streekgenoot Newcastle United op het programma en een goed resultaat in dat duel is noodzakelijk om boven de rode streep te blijven.

Sunderland staat momenteel zeventiende, net boven de streep. De voorsprong op Burnley, dat achttiende staat, bedraagt echter maar één punt. Om de negatieve spiraal van de laatste weken te doorbreken is een goed resultaat tegen de gehate buren van Newcastle United cruciaal, denkt het Britse voetbalicoon Robbie Savage. "Zonder te overdrijven kan je zeggen dat dit één van de belangrijkste duels van de club in jaren is", schrijft de oud-speler van onder meer Leicester, Birmingham City en Blackburn Rovers, tegenwoordig analist voor de televisie, in zijn column in The Mirror. "Deze wedstrijd mag absoluut niet verloren worden."

"Sunderland heeft geen ruimte meer voor fouten", weet Savage. "En de nieuwe coach Dick Advocaat had geen zwaardere opdracht kunnen hebben in zijn eerste thuiswedstrijd als manager van deze club."

Sunderland en Newcastle United staan zondagmiddag om 17.00 uur tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen