Maaskant gaat voor winst in Friesland: "Een uitdaging"

3 april 2015, 15:22   Bijgewerkt: 3 april 2015, 15:31

Voor NAC Breda is het zaak om de stijgende lijn van voor de interlandonderbreking door te trekken in de laatste zes wedstrijden van het seizoen. De Brabanders hervatten de Eredivisie zaterdagavond (19.45 uur) met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Menno Koch (knie) en Aleksandar Damcevski (knie) zijn niet beschikbaar, maar voor de rest heeft trainer Robert Maaskant de beschikking over een fitte selectie.

Heerenveen is na de winterstop, op de 1-4 nederlaag tegen Ajax na, in uitstekende doen in het eigen Abe Lenstra Stadion. Toch gaat Maaskant voor drie punten. "Als het aan mij ligt, dan spelen we voor de winst. Het is wel een uitdaging voor de groep. We moeten ons meten aan een sterk aanvallend Heerenveen. We hebben ons echter goed voorbereid op die club. Ons elftal kan goed inspelen op de zwaktes van de tegenstander. Heerenveen zal zeker willen winnen, dat zijn ze aan de stand verplicht", stelt de coach van NAC op de website van zijn werkgever.

Voor middenvelder Joeri de Kamps is het een bijzondere wedstrijd, aangezien hij vorig seizoen nog in het blauw-witte shirt van Heerenveen speelde. "Dat is natuurlijk speciaal voor mij. Ik heb daar een jaar gespeeld en ken veel van de jongens die daar nu nog spelen. Wij reizen met vertrouwen naar Friesland en hopen op een goed resultaat. We gaan er ons uiterste best voor doen om dat daar neer te zetten. Op papier is Heerenveen beter, maar wij brengen een portie strijdlust mee en hebben met Naah en De Zeeuw ook extra voetballend vermogen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen